HYT Bjorli

18 av 22 solgt, bygging igangsatt! Bo nærme alt i en helt ny arkitekttegnet, lettstelt hytte på Bjorli. Smart planløsning, sentral beliggenhet og vedlikeholdsfrie materialer gjør at du kan bruke tiden din på det du helst vil.
84 m2
6
Fra kr 2 650 000,-
Bjorlivegen 26, 2669 Bjorli
Fasiliteter Carport Balkong Utsikt Utleiemuligheter Turterreng Ski in/ski out

Velkommen til HYT Bjorli

Langs Bjorlivegen, med fantastisk intern beliggenhet på Bjorli, skal vi bygge 22 nye hytter. Hyttene har alt du trenger, bare mindre og vil forhåpentligvis gi deg følelsen alle vil ha: nemlig HYTefølelsen. Hytene går over tre plan, med carport og stor, isolert bod i underetasje. I første etasje finner du gang, kjøkken, stue og balkong og i andre etasje finner du to romslige soverom og et bad med plass til vaskemaskin og tørketrommel. Hytene har god planløsning og smakfulle interiørvalg. Vakre naturopplevelser rett utenfor døren er unikt med Bjorlis beliggenhet, snøsikre Bjorli er et soleklart valg på vinterstid og med bare 40 minutter til Rauma med en unik natur så er det å ha fritidsbolig på Bjorli et perfekt utgangspunkt for storartede opplevelser året rundt. 

Innhold

I underetasjen finner du en carport og en isolert bod, med varmekabler som får plass til alt av sesongutstyr og det du måtte trenge. I første etasje finner du inngangsparti med plass til skap eller valgfri oppbevaring. Kjøkkenet med intregrerte hvitevarer og spisestue. Stue med plass til en god sofa, tv og mer. Stuen er lys, med store vinduer fra gulv til tak som leder deg ut til en romslig balkong. I andre etasje finner du to romslige soverom, soverom 1 med plass til dobbeltseng og garderobe, i soverom 2 kan man få fire sengeplasser. Badet i andre etasje har dusj, toalett, servantskap og plass til vaskemaskin og tørketrommel. 

Uteområdet

På uteområdet vil det bli satt opp en Tuftepark, som passer godt for voksene som vil trene og som en perfekt lekeplass for barna. Ellers består området rundt HYTene av skog som vil by på mange kjekke opplevelser. På vinterstid er det skiløyper rett ut døra, det er en skøytepark to minutter unna HYTen. 

Standard

HYTene leveres nøkkelferdig med gode kvaliteter. Kledningen er i norsk malmfuru, et vedlikeholdsfritt materiale som er svært holdbart. Norsk malmfuru  inneholder ingen kjemiske stoffer, og er både kortreist, miljøvennelig og helsevennelig. Kjøkkenet leveres fra Sigdal kjøkken og er svanemerket. Kjøkken leveres i en lys grå farge med grå benkeplate. Det følger med integrerte hvitevarer fra Elextrolux. Baderomsinnredning er også fra Sigdal og leveres i lys grå med to skuffer med servant og speil over vask. Badet leveres med varmekabler og fliser på gulv. På veggene leveres Fibo veggpanel. Gulv på alle tørre rom leveres av Pergo og er et skandinavisk laminatgulv med silkematt finish og et gulv som tåler det meste. Vegger og tak blir levert med en lysoljet kryssfiner. 

Utleiemuligheter

Utleiemarkedet for fritidsboliger er brennhett og det er ikke sikkert du får brukt HYTen din alle helger eller ferier året rundt. Da kan leie ut og la andre skape gode minner og nyte HYTen og du får finansiert dine HYTekostnader. Finn.no og airbnb kan være gode alternativer. Du kan også ta kontakt med oss for å snakke om muligheter for å finansiere lånet ved å leie den ut deler av året. 

Ta kontakt for å få tilsendt mer informasjon om utleie her

Destinasjon: Bjorli

Bjorli har fått det beste av innlandet og vestlandet, med unikt klima og fantastisk beliggenhet i naturskjønne Lesja kommune, geografisk midt mellom Dombås og Åndalsnes, på grensen mellom Gudbrandsdalen og Møre og Romsdal. Det unike klimaet og den ideelle beliggenheten, samt et snøproduksjonsanlegg i toppklasse, gjør at Bjorli Skisenter som regel er blant de første alpinanleggene til å åpne om høsten, og blant de siste som stenger for sommeren. 

På Bjorli får du særdeles lang sesong, kombinert med effektive heiser og strøkne bakker i alle vanskelighetsgrader. Langrennstilbudet strekker seg over 81 kilometer med varierte løyper i både dalføret og på høyfjellet. Sommeren 2021 fikk skisenteret nye eiere som har store planer for utbygging av destinasjonen Bjorli de neste årene. Skisenteret har allerede fått betydelig oppgraderte tjenestetilbud, med bl.a. nytt velkomstsenter med sportsbutikk, ny restaurant og online heiskortsalg med svært gunstige priser og attraktive produkter.

Bjorli Skisenter har 11 nedfarter med varierende vanskelighetsgrad, fra svært familievennlige grønne bakker til mer krevende røde og sorte bakker.  
Total løypelengde er ca 20 km, hvor den lengste nedfarten er på ca. 5 km. Bjorli Skisenter har 6 heiser, hvorav en 6-seters express stolheis på 1860 meter med kapasitet på 3000 personer pr. time. Fra denne stolheisen kan du ta skitrekk som frakter deg helt inn på fjellet med flotte turmuligheter. På og omkring Bjorli er der oppkjørt 81 km langrennsløyper. Parallelt med stolheisen går det også et T-trekk som mange gjerne benytter ved kulde og dårlig vær. 

Bjorli Skisenter har eget dedikert begynner- og barneområde med 2 heiser og akebakke. Ved barnebakken er det ved vinterferie og påske anlagt bane for barnesnøscooterkjøring. Bjorli kan også by på skøytebane og en rekke andre aktiviteter som bidrar til å gjøre ditt opphold minnerikt.
(Tekst hentet fra bjorli.no)

Bjorli er nok best kjent som en skidestinasjon, men Bjorlis beliggenhet gjør at mulighetene til å nyte den fantastiske naturen er stor hele året. Rauma har de siste årene vokst frem som en favoritt for friluftsfolk fra hele verden og det med god grunn. Rampestreken, Nesaksla, Romsdalshorn, Via Ferrata Åndalsnes, Romsdalstinden er blandt mange flotte turer folk rundt om i landet har på bucketlisten.. Og ved å ha hytte på Bjorli er du bare en kort togtur eller biltur unna disse. Trollstigen er en opplevelse i seg selv, men blir du fort bilsyk kan du gå Kløvstigen, en flott tur opp Trollstigen til fots!
Er du glad i å fiske? På Bjorli er du et steinkast unna Raumaelva, som er ei historisk og svært populær lakseelv som renner gjennom den spektakulære Romsdalen. Elva er 64,8 km lang og renner fra 
Lesjaskogvatnet og ut i Romsdalsfjorden ved Åndalsnes. Vannet er krystalklart og fjella som omringer elva er et syn i seg selv. Du har Romsdalshorn på ene siden, Trollveggen på andre og en fiskestang i hånda, kan det bli bedre? 

Regulering

Prosjektet er prosjektert iht nylig stadfestet reguleringsprosess og anses for å være byggeklart i  2022. Oppstart av prosjektet skjer ved 12 salg og forventet byggetid er 7-9 måneder fra oppstart. Prislisten gjelder frem til ny prisliste foreligger og kan oppdateres uten forvarsel. Prosjektet selges til fastpris og tilbud fra selger ift pris gjelder i 14 dager fra tilbudsdato på gitt pris. 
I tillegg til kjøpesummen tilkommer omkostninger med kr 50.000 som inkluderer tinglysing, dokumentavgift, garantistiftelser, forsikringer mv.

Utbygger

HYT Bjorli er et prosjekt som drives av Lampholmen AS og Nbboliger AS. Ansvarlig utbygger er Properia AS, som eies av Lampholmen og Nbboliger. Sammen har vi over 40 års erfaring fra bransjen og har tilsammen bygget over 600 boliger og 50 fritidsboliger. Det gir våre kunder en ekstra trygghet for at byggeprosessen gjennomføres profesjonelt fra A til Å. Vi har et stort engasjement, høy faglig kompetanse og solid bransjeerfaring. Kjøper du HYTe av oss skal du være sikker på at du får overlevert en fritidsbolig du, og vi, er stolt av. 

Les mer om Lampholmen her

Miljøtiltak

Miljøvennelige HYTer, hva mener vi med det? Ved å ha mindre areal, trenger du automatisk mindre ting. Du må tenke gjennom hva du faktisk trenger. Energibruket ditt blir mindre, du trenger ikke varme opp unødvendig mange kvm. Det stilles strenge krav til isolasjon og varmetapet fra HYTen er minimalt.  HYT Bjorlis beliggenhet er bærekraftig i seg selv. Det at du har alle fasiliteter i nærheten, gjør at behov for bil på Bjorli er borte. Det at det tar 6 minutter å gå til togstasjonen gjør også at du enkelt kan velge å komme deg til HYTen veg å ta tog, som er det mest miljøvennelige transportmiddelet vi har. HYTene blir levert med smarthusteknologi, som blant annet er med på å redusere energiforbruk, som igjen reduserer klimagasser og CO2 utslipp.
Konkrete tiltak vi har gjort med materialene HYTene bygges i:
Valg av kledning: Kledingen er i norsk malmfuru, et vedlikeholdsfritt materiale som er svært holdbart og vedlikeholdsfritt. Norsk malmfuru inneholder ingen kjemiske stoffer, og er både kortreist, miljøvennelig og helsevennelig. 
Miljømerking og Svanemerket: 
Ved å velge svanemerkede produkter har produktene tilfredstilt strenge krav til kjemikalier som inngår i produksjonen, krav om sirkulær økonomi, materialgjennvinning og at produktene har lang levetid. 
-Kjøkkenet og baderomsinnredning som blir levert fra Sigdal er svanemerket. 
-Gulvet som leveres er fra Pergo og er svanemerket.
-Baderomskledning er fra FIBO og Fibo er laget av PEFC-sertifisert tre som garanterer bærekraftig skogbruk og leveres med sin egen miljøerklæring.

Avstander:

Gangavstander:
Bunnpris Bjorli 2 minutter
Bjorli Skitrekk 6 minutter
Bjorli Togstasjon 6 minutter
Høyt og lavt Bjorli 11 minutter
Heiskroa Bjorli 10 minutter

Kjøreavstand
Lesjaskogvatnet 13 minutter
Rampestreken 44 minutter
Trollveggen 33 minutter
Dombås 46 minutter
Ålesund 2 timer
Åndalsnes 43 minutter
Molde 2 timer
Oslo 4 t, 45 min

Kollektivalternativer:
Buss Ålesund-Åndalsnes 
Tog fra Åndalsnes-Bjorli
Tog Oslo-Bjorli
Se mer på vy.no eller frammr.no

Boligvelger

VIS:
Leilighetsnr Soverom BRA P-Rom Kjøpesum Status
1 2 84 56 1 Solgt
2 2 84 56 1 Solgt
3 2 84 56 1 Solgt
4 2 84 56 1 Solgt
5 2 84 56 1 Solgt
6 2 84 56 1 Solgt
7 2 84 56 1 Solgt
8 2 84 56 1 Solgt
9 2 84 56 1 Solgt
10 2 84 56 1 Solgt
11 2 84 56 1 Solgt
12 2 84 56 1 Solgt
13 2 84 56 1 Solgt
14 2 84 56 1 Solgt
15 2 84 56 2 650 000 Ledig
16 2 84 56 2 750 000 Ledig
17 2 84 56 2 750 000 Ledig
18 2 84 56 2 650 000 Ledig
19 2 84 56 1 Solgt
20 2 84 56 1 Solgt
21 2 84 56 1 Solgt
22 2 84 56 1 Solgt