HYT Bjorli

19 av 22 solgt, bygging igangsatt! Bo nærme alt i en helt ny arkitekttegnet, lettstelt hytte på Bjorli. Smart planløsning, sentral beliggenhet og vedlikeholdsfrie materialer gjør at du kan bruke tiden din på det du helst vil.
84 m2
6
Fra kr 2 730 000,-
Bjorlivegen 26, 2669 Bjorli
Fasiliteter Carport Balkong Utsikt Høy standard

Alt du trenger, bare mindre

Langs Bjorlivegen, med fantastisk intern beliggenhet på Bjorli, skal vi bygge 22 nye hytter. Hyttene har alt du trenger, bare mindre og vil forhåpentligvis gi deg følelsen alle vil ha: nemlig HYTefølelsen. Hytene går over tre plan, med carport og stor, isolert bod i underetasje. I første etasje finner du gang, kjøkken, stue og balkong og i andre etasje finner du to romslige soverom og et bad med plass til vaskemaskin og tørketrommel. Hytene har god planløsning og smakfulle interiørvalg. Vakre naturopplevelser rett utenfor døren er unikt med Bjorlis beliggenhet, snøsikre Bjorli er et soleklart valg på vinterstid og med bare 40 minutter til Rauma med en unik natur så er det å ha fritidsbolig på Bjorli et perfekt utgangspunkt for storartede opplevelser året rundt. 

Lettstelt hytte nært det meste

Her har du nærhet til alt du trenger og kan flytte rett inn. Hyttene har høy standard når det kommer til alt fra kledning til kjøkken og blir levert nøkkelferdig. Målet er minst mulig vedlikehold, slik at du får tid til å gjøre det du vil når du er på hytta. Ønsker du å leie ut deler av året? Da er det gode muligheter på Bjorli. 

Innhold

I underetasjen finner du en carport og en isolert bod, med varmekabler som får plass til alt av sesongutstyr og det du måtte trenge. I første etasje finner du inngangsparti med plass til skap eller valgfri oppbevaring. Kjøkkenet leveres fra Sigdal og leveres som standard i en lys grå farge, slik som vist på bilder, med en grå benkeplate. Kjøkkenet leveres med integrerte hvitevarer. Stuen har plass til en god sofa, tv og her kan man sette inn peis for de som ønsker det. Stuen er lys, med store vinduer fra gulv til tak som leder deg ut til en romslig balkong. I andre etasje finner du to romslige soverom, soverom 1 med plass til dobbeltseng og garderobe, i soverom 2 kan man få fire sengeplasser. Badet i andre etasje har dusj, toalett, servantskap og plass til vaskemaskin og tørketrommel. Baderomsinnredningen leveres fra Sigdal og har samme farge som kjøkkenet, lys grå. 

Standard

HYTene leveres nøkkelferdig med høy standard og bygges med TEK 17 standard. Kledningen er av et nærmest vedlikeholdsfritt materiale som er svært holdbart. Kjøkkenet leveres fra Sigdal kjøkken og er svanemerket. Kjøkken leveres i en lys grå farge med grå benkeplate. Det følger med integrerte hvitevarer fra Elextrolux. Baderomsinnredning er også fra Sigdal og leveres i lys grå med to skuffer med servant og speil over vask. Badet leveres med varmekabler og fliser på gulv. På veggene leveres Fibo veggpanel. Gulv på alle tørre rom leveres av Pergo og er et skandinavisk laminatgulv med silkematt finish og et gulv som tåler det meste, i typen Natural Ash Plank. Vegger og tak blir levert med en lysoljet kryssfiner. 

  • 10 LED spotter
  • Varme i gulv i første etasje, i bod og på bad
  • Fjernstyring av varmekabler
  • Balansert ventilasjon med varmegjennvinning

Uteområdet

På uteområdet vil det bli satt opp en tuftepark, som passer godt for voksne som vil trene og som en perfekt lekeplass for barna. Ellers består området rundt HYTene av skog som vil by på mange kjekke opplevelser. På vinterstid er det skiløyper rett ut døra, det er en skøytebane to minutter unna HYTen. 

Destinasjon: Bjorli

Bjorli har fått det beste av innlandet og vestlandet, med unikt klima og fantastisk beliggenhet i naturskjønne Lesja kommune, geografisk midt mellom Dombås og Åndalsnes, på grensen mellom Gudbrandsdalen og Møre og Romsdal. Det unike klimaet og den ideelle beliggenheten, samt et snøproduksjonsanlegg i toppklasse, gjør at Bjorli Skisenter som regel er blant de første alpinanleggene til å åpne om høsten, og blant de siste som stenger for sommeren. På Bjorli får du særdeles lang sesong, kombinert med effektive heiser og strøkne bakker i alle vanskelighetsgrader. Langrennstilbudet strekker seg over 81 kilometer med varierte løyper i både dalføret og på høyfjellet. Sommeren 2021 fikk skisenteret nye eiere som har store planer for utbygging av destinasjonen Bjorli de neste årene. Skisenteret har allerede fått betydelig oppgraderte tjenestetilbud, med bl.a. nytt velkomstsenter med sportsbutikk, ny restaurant og online heiskortsalg med svært gunstige priser og attraktive produkter. Bjorli Skisenter har 11 nedfarter med varierende vanskelighetsgrad, fra svært familievennlige grønne bakker til mer krevende røde og sorte bakker. Total løypelengde er ca 20 km, hvor den lengste nedfarten er på ca. 5 km. Bjorli Skisenter har 6 heiser, hvorav en 6-seters express stolheis på 1860 meter med kapasitet på 3000 personer pr. time. Fra denne stolheisen kan du ta skitrekk som frakter deg helt inn på fjellet med flotte turmuligheter. På og omkring Bjorli er der oppkjørt 81 km langrennsløyper. Parallelt med stolheisen går det også et T-trekk som mange gjerne benytter ved kulde og dårlig vær.  Bjorli Skisenter har eget dedikert begynner- og barneområde med 2 heiser og akebakke. Ved barnebakken er det i vinterferie og påske anlagt bane for barnesnøscooterkjøring. Bjorli kan også by på skøytebane og en rekke andre aktiviteter som bidrar til å gjøre ditt opphold minnerikt. (Tekst hentet fra bjorli.no) 


Bjorli er nok best kjent som en skidestinasjon, men Bjorlis beliggenhet gjør at mulighetene til å nyte den fantastiske naturen er stor hele året. Rauma har de siste årene vokst frem som en favoritt for friluftsfolk fra hele verden og det med god grunn. Rampestreken, Nesaksla, Romsdalshorn, Via Ferrata Åndalsnes, Romsdalstinden er blandt mange flotte turer folk rundt om i landet har på bucketlisten.. Og ved å ha hytte på Bjorli er du bare en kort togtur eller biltur unna disse. Trollstigen er en opplevelse i seg selv, men blir du fort bilsyk kan du gå Kløvstigen, en flott tur opp Trollstigen til fots! Er du glad i å fiske? På Bjorli er du et steinkast unna Raumaelva, som er ei historisk og svært populær lakseelv som renner gjennom den spektakulære Romsdalen. Elva er 64,8 km lang og renner fra  Lesjaskogvatnet og ut i Romsdalsfjorden ved Åndalsnes. Vannet er krystalklart og fjella som omringer elva er et syn i seg selv. Du har Romsdalshorn på ene siden, Trollveggen på andre og en fiskestang i hånda, kan det bli bedre? 

Bjorli har utviklet seg til å være en spennende destinasjon for sommerhalvåret, noe du kan lese om her.

Utleiemuligheter

Utleiemarkedet for fritidsboliger er brennhett og det er ikke sikkert du får brukt HYTen din alle helger eller ferier året rundt. Da kan leie ut og la andre skape gode minner og nyte HYTen og du får finansiert dine HYTekostnader. Finn.no og AirBnB kan være gode alternativer. Du kan også ta kontakt med oss for å snakke om muligheter for å finansiere HYTen ved å leie den ut deler av året. 

Les mer om utleiemuligheter her

Byggeprosessen

Her kan du se oppdaterte bilder fra byggeprosessen.

Utbygger

HYT Bjorli er et prosjekt som drives av Lampholmen AS og Nbboliger AS. Ansvarlig utbygger er Properia AS, som eies av Lampholmen og Nbboliger. Sammen har vi over 40 års erfaring fra bransjen og har tilsammen bygget over 600 boliger og 50 fritidsboliger. Det gir våre kunder en ekstra trygghet for at byggeprosessen gjennomføres profesjonelt fra A til Å. Vi har et stort engasjement, høy faglig kompetanse og solid bransjeerfaring. Kjøper du HYTe av oss skal du være sikker på at du får overlevert en fritidsbolig du, og vi, er stolt av.

Vil du vite mer om HYT Bjorli og sikre deg ny hytte til skisesongen 2023/24? 

Ta kontakt med oss i dag.

Frister det å flytte rett inn i en arkitekttegnet hytte på Bjorli? Her får du kort vei til alt, høy standard og smarte løsninger som gir deg større frihet.

Boligvelger

VIS:
Leilighetsnr Soverom BRA P-Rom Kjøpesum Status
1 2 84 56 1 Solgt
2 2 84 56 1 Solgt
3 2 84 56 1 Solgt
4 2 84 56 1 Solgt
5 2 84 56 1 Solgt
6 2 84 56 1 Solgt
7 2 84 56 1 Solgt
8 2 84 56 1 Solgt
9 2 84 56 1 Solgt
10 2 84 56 1 Solgt
11 2 84 56 1 Solgt
12 2 84 56 1 Solgt
13 2 84 56 1 Solgt
14 2 84 56 1 Solgt
15 2 84 56 1 Solgt
16 2 84 56 2 830 000 Ledig
17 2 84 56 2 830 000 Ledig
18 2 84 56 2 730 000 Ledig
19 2 84 56 1 Solgt
20 2 84 56 1 Solgt
21 2 84 56 1 Solgt
22 2 84 56 1 Solgt

Alle plantegninger på samme ark.jpg

Meld din interesse her

Gruppe


3 siste artikler

Oversikt artikler

Destinasjon: Bjorli

FAQ/Ofte stilte spørsmål

Bjorli - En perfekt sommerdestinasjon

-

10 ting å gjøre på Bjorli

Vedlikeholdsfrie materialer

Leveransen