Utleiemuligheter

Ønsker du å leie ut fritidsboligen i tillegg til egen bruk- det kan bidra til et meget gunstig «hyttehold»

Basert på andre mindre og mellomstore vinterdestinasjoner som Hurdal, Stryn, Harpefossen, Gålå har vi lagt til grunn samme leienivå og vi tror at Bjorli med sin snøsikkerhet, på veien mellom Sunnmøre/ Romsdal/ Nordmøre og Østlandet har de kvaliteter som gjør destinasjonen Bjorli til en vinner i fremtiden. 


Gjennom analyse av airbnb.no med søkenavn Bjorli finner vi at det er høyeste priser på utleieboliger på Bjorli i Jul/ Nyttår, vinterferieukene 9 og 10, påsken som ofte deles i to fra palmefredag til onsdag og onsda til 2. påskedag. Basert på vekting av beliggenhet, kvaliteter i prosjektet og kapasitet på 2 + 2 voksne eller 2 voksne og inntil 4 barn/ yngre vil en ukepris på mellom kr 7.000,- i lav- og skuldersesonger og kr 10.000,- i vintersesongen og inntil kr: 12.000,- i vinterferieukene og kr: 18.000,- for hele påsken fra palmefredag til 1. påskedag være innenfor skuddhold.

Har du lyst til å leie ut din fritidsbolig for å dekke utgifter? Her har vi laget et estimat, basert på analyser fra utleiepotensialet, på hva du kan leie ut din fritidsbolig på Bjorli for. 

Årlig leie/åremål kr: 150.000,-

10 uker kr:      70.000,-*

20 uker kr:    140.000,-*

Vi bygger HYT Bjorli for å tilrettelegge for at flere kan oppleve naturopplevelser og nyte naturen på en fremtidsrettet måte, her kan du nyte naturopplevelser i alle mulig varianter. De helgene eller feriene du selv ikke bruker HYTen, la noen andre skape minner på fantastsike Bjorli- dette vil være med på å skape mer liv og røre på Bjorli- som igjen vil gjøre at det skapes bedre opplevelser, kultur og serveringsmuligheter på Bjorli

Det planlegges store investeringer i infrastruktur, utbygging av nye servicetilbud i regi av Bjorli Utvikling AS og andre små og mellomstore aktører som ser det betydelige potensialet som Lesja kommune generelt og Bjorli spesielt byr på av naturopplevelser og menneskeskapte tilbud.  Det bygges pt mer hytter på Bjorli enn noen gang før, Bjorli Utviklings tilstedeværelse og ambisjoner for å utvikle destinasjonen Bjorli er spennende og vil gi en positiv utvikling med økte tilbud på alle områder fra varme senger, utvidelse av skiheisen, nye spisesteder, handel, digital plattform for å øke tilgangen på alle tenkelige og fremtidige behov for besøkende på Bjorli.

3 siste artikler

Bærekraft

Utleiemuligheter

Bjorli - En perfekt sommerdestinasjon