Stadig flere velger å bo mindre. Enten de skal bygge nytt hus, eller hytte. For mange er det et bevisst valg for å etterlate så små fotavtrykk som mulig på kloden vår, mens for andre handler det om frihet.

–For oss i HYT handler det om både miljø og livskvalitet. Helt fra prosjektet bare var streker på tegnebrettet har vi fokusert på materialer og løsninger som bidrar til bedre utnyttelse av ressursene, og som krever så lite vedlikehold som overhodet mulig, forklarer Camilla Tollås Nation i HYT.

–En mindre hytte krever også mindre. På Bjorli har du naturen rett utenfor døren, og da er det fint å ha tid til å faktisk bruke den. Her kan du parkere bilen og la den stå under hele oppholdet. Med nærhet til alt sørger hyttekonseptet HYT for friheten til å velge kvalitetstid sammen med dine, fremfor snømåking, gressklipping og annet vedlikeholdsarbeid, legger hun til.

 

Alt du trenger, bare mindre

 Til tross for sine 84 kvadratmeter har hyttene alt du og gjengen din trenger. Soveplasser til seks, en moderne og luftig stue- og kjøkkenløsning, eksklusivt bad, smarte lagringsplasser og balkong.

– Høy standard er en selvfølge – det bidrar til at ting varer. I tillegg har vi valgt materialer med respekt for naturen. Gulvene fra Pergo er svanemerket og tåler det meste. Kvalitetskjøkkenet er også svanemerket og blir levert av Sigdal. De lysegrå kjøkkenskapene med integrerte hvitevarer sørger for et moderne uttrykk i kombinasjon med lun, lysoljet kryssfiner på veggene, forteller Camilla.

 Les mer om leveransen her

Krever lite vedlikehold

Materialvalgene tar ikke bare bedre vare på miljøet, de sørger også for minimalt med vedlikehold. Kledningen på hyttene er for eksempel norsk malmfuru – et vedlikeholdsfritt materiale som er svært holdbart. Norsk malmfuru inneholder heller ingen kjemiske stoffer og er både kortreist og helsevennlig.

– Det gjør at du virkelig kan nyte friheten når du er på hytta. Mens andre sliter med beising og oppussing, kan du lene deg tilbake med noe godt i glasset, sier Camilla.

10 ting du kan gjøre på Bjorli mens hyttenaboen sliter seg ut på vedlikeholdsarbeid

Dermed får du alt du trenger med en hytte fra HYT, uten at det koster skjorta eller går utover komforten. Ta gjerne kontakt med oss om du vil vite mer om prosjektet. Camilla minner også om muligheten for å spesialtilpasse hytta. – Du kan selvfølgelig velge andre materialer og løsninger. Det er bare å snakke med oss, så finner vi de løsningene som passer best til akkurat deg og dine, forklarer Camilla. 

Til tross for sine 84 kvadratmeter har hyttene alt du og gjengen din trenger. Soveplasser til seks, en moderne og luftig stue- og kjøkkenløsning, eksklusivt bad, smarte lagringsplasser og balkong. 

3 siste artikler

Oversikt artikler

Leveransen

FAQ/Ofte stilte spørsmål

Destinasjon: Bjorli