Leveransen

ALT DU TRENGER, BARE MINDRE
HYT Bjorli leveres nøkkelferdig med høy standard. I denne beskrivelsen går vi gjennom hva som blir levert som standard. Om det blir gjort oppgraderinger/endringer på din fritidsbolig vil det 
komme frem i endringskjema.

Med Hyt får du med deg naturen inn. Gjennomtenkte og smarte interiørvalg sikrer minimalt vedlikehold, samtidig som det arkitektoniske uttrykket blir bevart. Gulvene fra Pergo er svanemerket og tåler det meste. Kvalitetskjøkkenet er også svanemerket og blir levert av Sigdal. De lysegrå kjøkkenskapene med integrerte hvitevarer sørger for et moderne uttrykk i kombinasjon med lun lysoljet kryssfiner på veggene.  Kryssfiner er et slitesterkt valg, men det er selvfølgelig mulig å snakke med oss om materialvalg dersom du ønsker å sette ditt helt eget preg på hytta. 

Innhold

I underetasjen finner du en carport og en isolert bod, med varmekabler som får plass til alt av sesongutstyr og det du måtte trenge. I første etasje finner du inngangsparti med plass til skap eller valgfri oppbevaring. Kjøkkenet leveres fra Sigdal og leveres som standard i en lys grå farge, slik som vist på bilder, med en grå benkeplate. Kjøkkenet leveres med integrerte hvitevarer. Stuen har plass til en god sofa, tv og her kan man sette inn peis for de som ønsker det. Stuen er lys, med store vinduer fra gulv til tak som leder deg ut til en romslig balkong. I andre etasje finner du to romslige soverom, soverom 1 med plass til dobbeltseng og garderobe, i soverom 2 kan man få fire sengeplasser. Badet i andre etasje har dusj, toalett, servantskap og plass til vaskemaskin og tørketrommel. Baderomsinnredningen leveres fra Sigdal og har samme farge som kjøkkenet, lys grå. 

Uteområdet

På uteområdet vil det bli satt opp en Tuftepark, som passer godt for voksne som vil trene og som en perfekt lekeplass for barna. Ellers består området rundt HYTene av skog som vil by på mange kjekke opplevelser. På vinterstid er det skiløyper rett ut døra, det er en skøytebane to minutter unna HYTen. 

Standard

HYTene leveres nøkkelferdig med høy standard og bygges med TEK 17 standard. Kledningen er i malmfuru, et vedlikeholdsfritt materiale som er svært holdbart. Malmfuru  inneholder ingen kjemiske stoffer, og er både kortreist, miljøvennelig og helsevennelig. Kjøkkenet leveres fra Sigdal kjøkken og er svanemerket. Kjøkken leveres i en lys grå farge med grå benkeplate. Det følger med integrerte hvitevarer fra Elextrolux. Baderomsinnredning er også fra Sigdal og leveres i lys grå med to skuffer med servant og speil over vask. Badet leveres med varmekabler og fliser på gulv. På veggene leveres Fibo veggpanel. Gulv på alle tørre rom leveres av Pergo og er et skandinavisk laminatgulv med silkematt finish og et gulv som tåler det meste, i typen Natural Ash Plank. Vegger og tak blir levert med en lysoljet kryssfiner. 

  • 10 LED spotter
  • Varme i gulv i første etasje, i bod og på bad
  • Smarthusteknologi
  • Balansert ventilasjon med varmegjennvinning

Tenker du på møblering av drømmehytta allerede? Vi har en avtale med Skandi som sikrer deg veldig gode priser på skandinaviske designmøbler. 

Etter å ha lest denne beskrivelsen skal du vite det meste om hva som følger med fritidsboligen. Her får du svar på hvilke arbeider, materialer, utstyr og tjenester som inngår i leveransen. Denne beskrivelsen sammen med eventuelle endringer, tegninger, tilbud og avtaledokument m/ vedlegg utgjør en fullstendig beskrivelse av den fritidsboligen du kjøper.  Leveransebeskrivelsen gjelder alle 22 fritidsboliger i prosjektet HYT Bjorli. 

Nå kan du sikre deg ny hytte til vinteren 2023. Smart planløsning, sentral beliggenhet og vedlikeholdsfrie materialer gjør at du kan bruke tiden din på det du helst vil.

Meld din interesse her

Gruppe


3 siste artikler

Bærekraft

Utleiemuligheter

Alt du trenger, bare mindre