Bærekraft

Bærekraft

Miljøvennelige HYTer, hva mener vi med det?

Ved å ha mindre areal, trenger du automatisk mindre ting. Du må tenke gjennom hva du faktisk trenger. Energibruket ditt blir mindre, du trenger ikke varme opp unødvendig mange kvm. Det stilles strenge krav til isolasjon og varmetapet fra HYTen er minimalt.  HYT Bjorlis beliggenhet er bærekraftig i seg selv. Det at du har alle fasiliteter i nærheten, gjør at behov for bil på Bjorli er borte. Det at det tar 6 minutter å gå til togstasjonen gjør også at du enkelt kan velge å komme deg til HYTen veg å ta tog, som er det mest miljøvennelige transportmiddelet vi har.

Konkrete tiltak vi har gjort med materialene HYTene bygges i:

Valg av kledning: Kledingen er i norsk malmfuru, et vedlikeholdsfritt materiale som er svært holdbart. Norsk malmfuru inneholder ingen kjemiske stoffer, og er både kortreist, miljøvennelig og helsevennelig. 

Det leveres smarthusteknologi i fritidsboligen.

Miljømerking og Svanemerket:  Ved å velge svanemerkede produkter har produktene tilfredstilt strenge krav til kjemikalier som inngår i produksjonen, krav om sirkulær økonomi, materialgjennvinning og at produktene har lang levetid.

-Kjøkkenet og baderomsinnredning som blir levert fra Sigdal er svanemerket.  

-Gulvet som leveres er fra Pergo og er svanemerket

-Baderomskledning er fra FIBO og Fibo veggpanel er laget av PEFC-sertifisert tre som garanterer bærekraftig skogbruk og leveres med sin egen miljøerklæring.

Vil du høre mer om våre tanker rundt bærekraft?

Ta kontakt med oss

Gruppe


3 siste artikler

Bærekraft

Utleiemuligheter

Alt du trenger, bare mindre